Home Telefoni Prvi renderi OnePlus 8 Pro telefona

Prvi renderi OnePlus 8 Pro telefona

OnePlus je u posljednjih mjesec dana predstavio dva nova uređaja – OnePlus 7T iOnePlus 7T Pro. Novi OnePlusevi dolaze sa Snapdragon 855+ procesorom i ekranom koji ima frekvenciju osvježavanja od 90Hz. OnePlus 7T dolazi sa izrezom u vrhu ekrana, dok je OnePlus 7T Pro prednju kameru smjestio u pop-up kućište.

Poznati izvor informacija OnLeaks, objavio je u saradnji sa 91mobiles.com rendere OnePlus 8 Pro modela koji bi trebao biti predstavljen u prvoj polovini 2020. godine. Iako izvor(i) tvrde da je riječ o 8 Pro modelu, uvijek postoji mogućnost da su objavljeni renderi obične “osmice” ili se OnePlus odluči na drugačiju nomenklaturu.

Renderi prikazuju uređaj s rupicom u ekranu, umjesto pop-up kamere kakvu smo viđali (i vidimo) na OnePlus 7 Pro i 7T Pro modelima. Isto tako, OnePlus 8 Pro trebao bi biti prvi OnePlus s četverostrukom zadnjom kamerom, koje će prema renderima biti postavljene vertikalno na zadnjoj strani.

Na renderima je vidiljiv i zakrivljeni ekran, a dimenzije uređaja su prema skicama 165.3 x 74.4 x 8.8mm. Pretpostavlja se da će OnePlus 8 serija uređaja doći sa Qualcommovim Snapdragonom 865 procesorom, koji bi trebao biti predstavljen sljedeći mjesec. Pretstavljanje novog OnePlusa možemo očekivati tamo negdje iza MWC-a 2020.

(mobhr)