Home Telefoni Prvi tizer za Samsung Galaxy Note10

Prvi tizer za Samsung Galaxy Note10

Samsungovo odeljenje u Indoneziji je objavilo tvit sa kratkim video klipom o Galaxy Note10 Unpacked događaju, koji će se održati 8. avgusta. Datum je poznat već neko vreme, a video ukazuje na to kako će Samsung promovisati svoj novi premijum telefon.

Ukratko, tema videa je to da se umesto korišćenja više uređaja može koristiti samo jedan – Galaxy Note 10. Uređaj može biti desktop (uz DeX), a može da zameni i laptop van kancelarije.

Zanimljivo je da je video poprilično poslovno orijentisan u promovisanju Samsung Galaxy Note10 modela, što nije u potpunosti bio slučaj sa Note9 verzijom. Prvi promo klipovi za Note9 su ga prikazivali u poslovnom okruženju, ali su isticali i kvalitet kamere, gejming performanse, vodootpornost i drugo – telefon je koristan kao uređaj za napredne korisnike a ne samo poslovni model.

Ipak, ovo je tek prvi video koji se pojavio za Note10, od brojnih koji se očekuju. Već znamo da će Note10 imati tri kamere + 3D ToF senzor, uz nadograđeni čipset. Ove karakteristike se očekuju u narednim tizerima.

(benchmark)