Home Telefoni Prvi video Pixel 4 XL video iz ruke

Prvi video Pixel 4 XL video iz ruke

Iako se Google trudi da spreči curenje informacija o svojim novim telefonima, Pixel 4 je bez sumnje kompanijina najgore čuvana tajna a procurele informacije konstantno pristižu od nezvaničnih izvora. Sada se pojavilo nekoliko hands-on video klipova za Pixel 4 XL, na različitim YouTube kanalima, a najistaknutiji među njima stiže od strane Rabbit Tv kanala sa Tajlanda.

Video prikazuje tri opcije boja za Pixel 4 XL, a potvrđuje dizajn u dva tona sa belom i crnom bojom, koji smo videli pre nekoliko dana. Tu su i narandžasto-crni model, kao i potpuno crna varijanta telefona. Telefon takođe zdaržava i tradiciju Pixel linije sa drugačijom bojom za taster za paljenje.

Pored izgleda telefona, video prikazuje i primerke fotografija kreiranih kamerom uređaja, a poredi Pixel 4 XL sa njegovim prethodnikom na ovom polju. Takođe, prikazane su fotografije kreirane uz pomoć telefoto senzora.

Naravno, moguće je da je prikazani kvalitet fotografija stiže sa modela koji su u pripremi za proizvodnju, a ne sa završenih verzija, kao i da koriste softver koji nije konačan. To znači da bi snimci i fotografije mogli izgledati drugačije kada se Pixel 4 XL zvanično pojavi na tržištu.

(benchmark)