Home Telefoni Razer Phone 2 izgleda isto kao i njegov prethodnik

Razer Phone 2 izgleda isto kao i njegov prethodnik

Razer Phone 2 stiže ove godine, što je potvrdila sama kompanija Razer. Takođe smo imali priliku da vidimo nekoliko benchmarking testova, koji su nam otkrili i deo specifikacija telefona. Sada se po prvi put pojavio procureli render, koji pokazuje kako Razer Phone 2 izgleda.

Ukoliko ne možete da odredite koji telefon je koji, zbog toga što izgledaju gotovo identično, pomenućemo da je originalni Razer Phone na fotografiji s leve strane, dok je Razer Phone 2 model s desne strane. Oni koji su očekivali promene u dizajnu možda će biti razočarani, jer će će pravougaoni oblik zadržati u naredenih bar godinu dana.

Primetno je da okviri sa strane na novom modelu izgledaju nešto veći nego na originalnom modelu. Pored ovoga, bliži pogled na raspored sistema sa prednjom kamerom takođe pokazuje manje izmene u odnosu na prethodnika.

Glasine sugerišu da će Razer Phone 2 imati podršku za Chroma LED efekte, očekuje se Snapdragon 845 SoC, 8GB RAM-a i do 512GB skladišnog prostora. Operativni sistem na startu bi trebalo da bude Android 8.1 Oreo.

(benchmark)