Home Ostalo Rebranding

Rebranding

Dragi korisnici,

Ako ste došli na ovu stranicu preko www.droid.ba, primjetili ste da neke nove stvari koje su desile, a to je da smo izvršili rebranding i da od sad radimo sa novim imenom, a to je Balkan Android.

Sa tehničke strane korisnici neće osjetiti nikakvu promjenu, sve stranice, članci, slike i komentari su i dalje tu. Oni koji i dalje budu kucali www.droid.ba, automatski će biti prebačeni na www.balkanandroid.com, ali svakako preporučujemo da izmijenite bookmarke ukoliko iste imate snimljene.

Postoji nekoliko razloga za ovu promjenu, a svakako glavni jeste to da je broj Android korisnika, kako u svijetu i tako i kod nas, u konstantnom rastu, dok na našem podrčuju trenutno ne postoji aktivan i ažuran portal koji se striktno fokusira samo na Android operativni sistem. Zbog toga smo odlučili da naše djelovanje sa teritorije Bosne Hercegovine proširimo i na prostor Balkana, jer svi razumijemo jezik koji se govori na tom prostoru.

Što se tiče samog sajta, donosimo neke novosti, a to su:

  • novi logo,
  • novi način komentarisanja sa Disqus sistemom,
  • nova Facebook zvanična stranica,
  • proširen tim autora i saradnika,
  • dogovorena saradnja sa određenim mobilnim operaterima i distributerima telefona i tableta.

Naravno, ukoliko ste zaintersovani za saradnju sa nama, ili želite da pišete vijesti za nas kao spoljni saradnik slobodno nas kontaktirajte.

Što se tiče društvenih mreža, možete nas naravno zapratiti na:

Nadamo se da ćete i dalje ostati uz nas, a i takođe se nadamo da će korisnici širom Balkana se priključiti i pomoći da kreiramo jednu aktivnu Android zajednicu.