Home Android Telefoni Renderi prikazuju 4 kamere na LG G9 telefonu

Renderi prikazuju 4 kamere na LG G9 telefonu

Početkom prošle godine pojavile su se informacije da bi LG mogao da prestane da razvija G-seriju telefona, ali izgleda da su te glasine bile preuveličane. Dojavljivač OnLeaks je upravo objavio CAD-zasnovane rendere za LG G9. Dizajn je sličan G8X modelu, s tim što G9 ima duplo više kamera na poleđini.

LG G9 bi trebalo da ima četiri kamere, postavljene horizontalno. S druge strane, odbačen je senzor otiska prsta, koji je sa poleđine premešten ispod displeja.

Displej je neobično ravan (većina kompanija se odlučuje za zaobljene ivice), a konretne dimenzije ekrana nisu poznate. Izvori tvrde da se očekuje displej između 6.7 i 6.9 inča, uz veoma tanke okvire.

S prednje strane se nalazi jedna selfi kamera, smeštena u izrez u obliku kapljice, s obzirom na to da LG još uvek nije prihvatio punch-hole trend. Kompanija nije odlučila da odbaci ni 3.5mm priključak. Od ostalih zanimljivih elemenata, tu je slot za SIM kartice u vrhu i Android Assistant taster s desne strane okvira.

LG G9 ima dimenzije od 169,4 x 77,6 x 8,8mm (9.4mm sa ispupčenjem za kameru). G8 je predstavljen tokom MWC-a prošle godine, tako da se novi model takođe očekuje krajem februara.

(benchmark)