Home Telefoni Samsung bi 10. avgusta mogao predstaviti Galaxy Note10

Samsung bi 10. avgusta mogao predstaviti Galaxy Note10

Kako se približava avgust, stiže sve više informacija o sljedećem Samsungovom flagshipu – Galaxy Note10. Ovoga puta bi se moglo dogoditi da Samsung lansira dva, uglavnom dimenzijama različita modela, jedan 6,3 inča i drugi, 6,7-inčni. Veći bi trebao imati dodatak u imenu „Pro“, a pored većeg ekrana trebao bi imati i četiri kamere.

U međuvremenu je internet preplavljen renderima nastalima na osnovu dostupnih informacija, na kojima je vidljiv novi dizajn sa ekranom od ivice do ivice i rupicom za prednju kameru smještenu na sredini gornjeg dijela.

Ono što se mnogima neće svijesti je vjerojatno izbacivanje 3.5 mm audio priključka, koje se prije ili kasnije moralo dogoditi. S druge strane, Samsung bi na ovom modelu mogao predstaviti novo 45W brzo punjenje, što će predstavljati kvantni skok u odnosu na sadašnje modele.

Informacija koju danas saznajemo odnosi se na datum predstavljanja, što bi se moglo dogoditi 10. avgusta, dok bi prodaja trebala krenuti dvije sedmice kasnije, konkretno 25. avgusta.

(mobhr)