Home Telefoni Samsung bi trebao ove sedmice prikazati kako će savitljivi Galaxy F izgledati

Samsung bi trebao ove sedmice prikazati kako će savitljivi Galaxy F izgledati

Samsung će prezentovati svoj savitljivi telefon na konferenciji za developere koja počinje sutra. Južnokorejska kompanija se nada da će od developera dobiti povratnu informaciju o tome kako da aplikacije na najbolji način iskoriste prelazak iz forme telefona u formu tableta, u zavisnosti od toga kako se uređaj bude koristio.

Kompanijin potpredsednik mobilnih komunikacija je potvrdio da će i korisnički interfejs savitljivog telefona biti prikazan tokom Samsung Developer Conference (SDC) događaja. Još jedan Samsungov zvaničnik je istakao da će biti prikazane i fotografije uređaja.

Međutim, izgleda da Samsung još uvek radi na finalizaciji dizajna telefona, tako da na događaju možda nećemo videti funkcionalnu verziju fleksibilnog telefona. Telefon, koji mediji nazivaju Galaxy F, bi trebalo da bude ozvaničen početkom naredne godine.

“Pre nego što ga isporučimo na tržište, sa developerima želimo da podelimo ono što smo do sada uradili i da saznamo šta oni misle o savitljivom telefonu”, istakao je Samsungov zvaničnik.

(benchmark)