Home Android Telefoni Samsung će uz Galaxy Note20 seriju ipak isporučivati punjač od 25W

Samsung će uz Galaxy Note20 seriju ipak isporučivati punjač od 25W

Galaxy Note 20 Ultra Mystick Gray

Informacije od ranije su sugerisale da će Samsung Galaxy Note20 linija nuditi Samsungovo rešenje za brzo punjenje preko USB Power Delivery standarda do 45W. Međutim, kompanija će nastaviti sa tradicijom ponude slabijeg punjača, kapaciteta 25W, u pakovanju telefona.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Dojavljivač @rquandt je potvrdio da će i Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra stići sa 25W punjačima u svojim maloprodajnim pakovanjima. Razlika između 25W i 45W punjača za Galaxy Note10 i Note10+ nije bila velika, a ostaje da se vidi da li će razlika u slučaju Galaxy Note20 linije biti primetnija.

Google Messages aplikacija dobija opcije rezervisane za chat programe

Samsung Galaxy Note20 serija telefona će biti predstavljena 5. avgusta, a u međuvremenu su se pojavile cene za tržište Južne Koreje. Izveštaj južnokorejske Yonhap agencije za vesti, koja citira industrijske izvore, ističe da bi Samsung u Južnoj Koreji mogao objaviti Galaxy Note20 po ceni od 1.199 miliona vona (oko 998 dolara). Pored toga, Galaxy Note 20Ultra bi mogao koštati 1.452 miliona vona (oko 1200 dolara).

Britanija je prva država u Evropi koja zvanično implementira WiFi 6E

Glasine ukazuju na to da bi Samsung mogao sniziti cenu Galaxy Note20 serije kako bi se oporavio od pada prodaje koji je uzrokovan pandemijom koronavirusa. Pomenuti telefoni bi mogli imati nešto višu cenu na globalnom planu, ali će to zavisiti od Samsungove poslovne strategije.

(benchmark)