Home Ostalo Samsung Galaxy Home će se pojaviti do kraja juna

Samsung Galaxy Home će se pojaviti do kraja juna

Dugo očekivani Samsung Galaxy Home bi se uskoro konačno mogao pojaviti na tržištu. Prema navodima Samsungovog zvaničnika, južnokorejska kompanija planira da objavi Galaxy Home tokom prve polovine 2019. godine. To znači da bismo uređaj mogli videti do kraja juna.

Samsung je svoj Bixby-pokretani pametni zvučnik predstavio tokom objave Galaxy Note9 telefona, na događaju koji je održan pre više od devet meseci. Od tada, kompanija se nije previše oglašavala o samom uređaju, a prikazala ga je jedino u novembru na Samsung Developers Conference događaju.

Kada pametni zvučnik konačno stigne, na tržištu će se suočiti sa jakom konkurencijom iz Google-a i Amazona i ostaje da se vidi koliko doibro će se nositi sa Google Assistant i Amazon Alexa modelima.

Samsung je posvetio dosta pažnje visokom kvalitetu zvuka za Galaxy Home tokom najave uređaja, što sugeriše da bi kompanija mogla da cilja premijum segment a ne mejnstrim tržište. Cena, i konkretan datum objave Samsung Galaxy Home  pametnog zvučnika za sada nisu poznati.

(benchmark)