Home Android Samsung Galaxy Note 20 Ultra, najdetaljnije fotografije do sada

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, najdetaljnije fotografije do sada

galaxy Unpacket Note 20

Kako se postepeno bliži datum predstavljanja naredne generacije Galaxy Note phableta (05.08.2020 -Unpacket event) sve više informacije dolazi u javnost.

Galaxy Note 20 Unpacket event

Tako danas imamo prilike pisati o bojama u kojima će u nađem slučaju biti dostupan Samsung Galaxy 20 Ultra model. Već smo prije imali prilike vidjeti kako navedeni model dolazi u dvije boje, riječ je o:

Galaxy Note 20 Ultra Mystick Gray

Mystic Bronze

Mystick Black

Mystic Black

Naravno kao što možete i sami vidjeti Galaxy Note 20 Ultra bit će sav „mističan” pa će tako i treća boja imati pridjev „Mystic” a riječ je o bijeloj boji, dakle o:

Mystick White

Mystic White

Ako se pitate u kojim će bojama dolaziti S-Pen kažimo vam odmah kako će biti u bojama phableta. Dakle ako uzmete Mystic White Galaxy Note 20 ultra u Mystic White boji bit će vam i S-Pen. Pustimo sada do po strani te kažimo nekoliko riječi o unutrašnjosti Galaxy Note 20 Ultra modela.

Iako nije u prodaji OnePlus Nord dobio svoju drugu nadogradnju

Što se tiče Europskog prodajnog modela njega će pokretati Exynos 990 chipset uz 512GB Interne te 12GB Radne memorije. Samsung Galaxy Note 20 Ultra posjedovat će 6,9” WQHD+ AMOLED zaslon pri frekvenciji osvježenja prikaza od 120Hz.

Galaxy Note 20 Ultra Spec

Pri vrhu zaslona nalazit će se rupa unutar koje će biti smještena Selfie kamera od 10MP. Što se tiče glavnih kamera Galaxy Note 20 Ultra ima ih ukupno tri. Riječ je o 108MP (primarna), 12MP (širokokutna) te 12MP(telefoto).

Britanija je prva država u Evropi koja zvanični implementira WiFi 6E

Sa softverske strane Samsung Galaxy Note 20 odnosno čitavu Note 20 seriju pokretat će Android 10 povrh kojeg će biti predinstalirano Galaxy UI 2.1 korisničko sučelje. Baterija koja dolazi unutar Galaxy Note 20 Ultra phableta bit će deklarirana pri kapacitetu od 4,500mAh.