Home Telefoni Samsung Galaxy Note10 stiže u više veličina

Samsung Galaxy Note10 stiže u više veličina

Otkrivena je kolekcija kodova, koja prikazuje različite Galaxy Note10 modele koje bi Samsung mogao objaviti ovog avgusta. Kupcima će biti dostupno nekoliko dodatnih opcija, sa bar dve različite veličine ekrana, kao i nekoliko različitih verzija telefona kada su u pitanju mobilne konekcije. Ono što se neće promeniti kod dolazeće Galaxy Note limije, jeste da će biti promovisan kao superiorni predvodnik na smartfon tržištu, sa najjačim procesorom, S Pen podrškom i vrhunkskim hardverom.

Samsung Galaxy Note10 se pojavio ove nedelje sa novim kodnim brojevima, u liniji koju čine SM-N970, SM-N975, SM-N971 i SM-N976. Modeli 70 i 71 izgledaju praktično isto, a to važi i za 75 i 76 modele. Razlika, po parovima, će se najverovatnije ogledati u 4G LTE/5G konekciji.

Manji od dva glavna modela će imati 6.28-inčni displej. dok će drugi imati značajno veći ekran od 6.75 inča. Manji od dva standardna modela će verovatno biti u liniji sa uspešnim Samsung Galaxy S10E telefonom.

Na Galaxy Note10E (ukoliko to bude naziv telefona) se može očekivati sistem sa tri kamere, dok će veći Note10 imati četiri kamere na poleđini. Sistem sa četiri senzora će se najverovatnije poklapati sa onim na Galaxy S10 5G (2x 12MP senzori, jedan 16MP i jedan TOF senzor).

Očekuje se da će predstavljanje Galaxy Note10 linije telefona biti održano početkom avgusta, a na tržištu bi treebalo da se nađe tokom poslednjih nekoliko nedelja avgusta, dok će 5G model stići kasnije.

(benchmark)