Home Android Telefoni Samsung Galaxy Note20+ 5G osvanuo na Geekbench testu

Samsung Galaxy Note20+ 5G osvanuo na Geekbench testu

Iako nas dele meseci od objave Galaxy Note20 serije telefona, Galaxy Note20+ u 5G verziji se navodno već pojavio u Geekbench bazi podataka.

Samsung Galaxy Note20+ 5G, sa oznakom modela SM-N986U, na Geekbenchu je izlistan sa glavnim specifikacijama. Telefon koristi Android 10 softver, ima 8GB RAM-a, a očekuje se da će postojati i verzija sa 12GB.

Matična ploča je izlistana kao “kona”, što ukazuje na Snapdragon 865 čipset. S druge strane, ovo bi mogao biti i još uvek nenajavljeni Snapdragon 865+ jer listing pominje radni takt od 3.09GHz, dok aktuelni S865 ima maksimalni takt od 2.84GHz.

Kada su u pitanju performanse, Note20+ 5G je ostvario 985 i 3220 poena u Geekbench 5.1 single-core i multi-core testovima. Potrebno je istaći da je u pitanju prototip telefona, tako da postoji još dosta prostora za napredak u narednim mesecima.

Nema zvaničnih detalja od strane Samsunga o Galaxy Note20 seriji. Galaxy Note10 linija je predstavljena u avgustu prošle godine, a očekuje se da Note20 linija bude objavljena u sličnom vremenskom okviru ove godine, ukoliko ne bude neplaniranih odlaganja.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(benchmark)