Home Android Telefoni Samsung Galaxy S20 Fan Edition stiže sa Snapdragon čipsetom

Samsung Galaxy S20 Fan Edition stiže sa Snapdragon čipsetom

Samsung Galaxy S20 Fan Edition se do sada pojavljivao u vestima, ali nismo imali priliku da vidimo prednju stranu telefona. Sada nam @evleaks omogućava da vidimo render telefona (model s leve strane na pratećoj fotografiji), a pokazuje da je uređaj veoma sličan aktuelnim S20 modelima ali ne i identičan.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Prema glasinama, Galaxy S20 Fan Edition će biti zasnovan na Galaxy S20+ modelu (uređaj s desne strane na pratećoj fotografiji). Imaće 120Hz ekran od 6.5 ili 6.7 inča, kao i 4500mAh bateriju.

Pojavili se prvi renderi Huawei Mate 40 Pro telefona

Okviri oko Fan Edition izgledaju deblje, mada je potrebno istaći da renderi uobičajeno nisu pouzdani kada je u pitanju prikaz debljine okvira. S druge strane, ovo može da ukazuje na ravan panel. U centru displeja se nalazi jedan punch-hole otvor za selfi kameru.

Samsung želi dio ARM-a

Nije poznato kako izgleda poleđina telefona, ali glasine sugerišu da Galaxy S20 Fan Edition neće imati isti sistem kamera kao Galaxy S20+. Pominju se iste 12MP široka i ultraširoka kamera, ali će telefon koristiti drugačiji 8MP telefoto senzor, sa 3x optičkim zumiranjem.

Google predstavio Pixel 4a telefon

Samsung Galaxy S20 Fan Edition će predstavljati priliku za korisnike, u regionima koji su dobili S20 telefone sa Exynos čipom, da kupe Snapdragon 865 modele.

(benchmark)