Home Android Telefoni Samsung Meksiko greškom najavio Galaxy S21 FE telefon

Samsung Meksiko greškom najavio Galaxy S21 FE telefon

Iako nas predstavljenje Galaxy S21 FE telefona očekuje tek u drugoj polovini ove godine, ove nedelje primećeno je da je Samsungov meksički sajt direktno pomenuo Galaxy S21 FE.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Uočen od strane GalaxyClub-a, web lokacija Samsung.com u Meksiku nedavno je na padajućem baneru nakratko pokazala ime „Galaxy S21 FE“. Nije bilo spiska niti bilo kakvih karakterističnih slika, samo ime ispod fotografije standardnih Galaxy S21 i Galaxy S21 Ultra uređaja. „Conoce mas sobre Galaxy S21 FE“, prevedeno u „Saznajte više o Galaxy S21 FE“, imao je vezu koja je direktno vodila do stranice za poređenje sa ostatkom serije Galaxy S21.

Zašto povremeno trebate restartovati svoj Android telefon

Šta nam ovo govori? Jedino što možemo zaista dobiti iz ovog kratkog pomena je da će novi Galaxy S uređaj biti predstavljen uskoro kao „Galaxy S21 FE“. Nedostatak spiska i činjenica da se ovo pojavilo samo u padajućem meniju uopšte ne nagoveštava kada će tačno uređaj doći. Datum izlaska krajem leta verovatno je ono što bismo svi trebali očekivati, bar za sada. Mada, možda nas južnokorejska kompanija iznenadi ranijom objavom, kao što je to bio slučaj i sa S21 serijom u januaru, umesto u februaru.

Xiaomi je prvi koji će objaviti telefon sa 200 megapikselnom kamerom

Naravno, Samsung je prilično brzo uklonio ovo pominjanje telefona sa svog sajta.

Pojavile se fotografije Huawei P50 telefona i potvrdile dizajn iz glasina

(benchmark)