Home Telefoni Samsung najavio Unpacked događaj za 20. februar 2019. godine

Samsung najavio Unpacked događaj za 20. februar 2019. godine

Samsung je danas objavio da će održati Unpacked događaj 20. februara u San Fracisku, a pozivnice za medije nagoveštavaju novi Galaxy S10 telefone.

Sama pozivnica, sem obrisa zakrivljenih ivica ekrana dva telefona, kao i broja deset ne otkriva nikakve detalje o telefonima koji će biti predstavljeni tokom događaja. Ono što smo do sada saznali iz procurelih informacija jeste da možemo očekivati Galaxy S10 Lite (ili S10 E) sa ekranom od 5.8 inča, standardni Galaxy S10 sa 6.1-inčnim ekranom i Galaxy S10+ sa 6.4-inčnim displejom.

Očekuje se da će telefoni imati punch hole u ekranu, gde je smeštena prednja kamera, umesto izreza (notcha). Očekuje se da bi bar jedan Galaxy S10+ model mogao imati četiri kamere na poleđini i dve prednje kamere. Naravno, neizostavan je i najnoviji Snapdragon 855 čipset.

The Wall Street Journal je danas objavio da Samsung planira da pored tri Galaxy S10 modela, tokom događaja predstavi i savitljivi Galaxy Fold. Pored ovoga, sprema se i četvrti Galaxy S10 model, sa podrškom za 5G mrežu koji se očekuje na proleće.

(benchmark)