Home Android Telefoni Samsung predstavio Galaxy S20 Tactical Edition telefon

Samsung predstavio Galaxy S20 Tactical Edition telefon

Samsung je ranije pojedine telefone iz svoje Galaxy S serije predstavio u ojačanoj verziji uz dodatak Active u imenu. Sada je Samsung napravio posebnu verziju svog Galaxy S20 telefona – Galaxy S20 Tactical Edition – koja je dizajnirana za potrebe vojske SAD i federalnih vlasti ove zemlje. Telefon krase dva sloja enkripcije, koji su dovoljno snažni da mogu da upravljaju tajnim podacima i da se povezuju na taktički radio i sisteme misija od starta.

Tu su i karakteristike specifične za uslove borbe. Tako jedan mod može da uključuje i isključuje displej kada se nose noćne zaštitne naočare, dok “stealth mode” gasi LTE i sve RF prenose kako bi se uklonila i najmanja šansa za prisluškivanje. Takođe, lako je otključati panoramski mod telefona za lako pokretanje aplikacija dok je uređaj prikačen za uniformu.

Kada su specifikacije u pitanju, u pitanju je standardni Galaxy S20 sa 6.2-inčnim 1440p ekranom, Snapdragon 865 procesorom, 12GB RAM-a, 128GB proširivog skladišnog prostora, 4000mAh baterijom i uobičajenim sistemom kamera. Iako Samsung prikazuje Tactical Edition verziju telefona u ojačanoj futroli, nema informacija da je kućište telefona ojačano.

Galaxy S20 Tactical Edition će u ponudi biti od trećeg tromesečja, preko selektovanih IT partnera, ali neće biti dostupan standardnim korisnicima.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera? Pridružite se našoj AndroidiOS ili Windows grupi.

(benchmark)