Home Windows Windows PC Ubisoft poklanja 3 igre: Rayman Legends, Chess Royale i Rabbids Coding

Ubisoft poklanja 3 igre: Rayman Legends, Chess Royale i Rabbids Coding

Ubisoft smatra da na jednostavan način može da ohrabri ljude da ostanu kod kuće i čekaju da se pandemija COVID-19 završi: ponuditi im besplatne video igre.

Kompanija vodi mesečnu kampanju koja će vam doneti besplatne igre, probne periode, popuste i druge ponude koje će zaokupiti vašu pažnju dok ste zatvoreni u kući. Sve počinje ponudom besplatne PC verzije Rayman Legends na Uplay-u od 31. marta do 3. aprila. To je stari naslov, svakako, ali mogao bi da se nađe ako tražite optimističnu igru koja će vas podsetiti da će sve biti bolje. Slijedeća igra je strategija sa figurama iz legendarne Might&Magic serija igara pod imenom Chess Royale, a treća igra je Rabbids Coding, igra kroz koju najmlađi uče programirati. Buduće ponude biće dostupne preko Ubisoft-ove stranice Free Events.

Nema sumnje da Ubisoft ovo delimično koristi kao promotivno sredstvo za svoj portfolio. Možete da isprobate igru koju ste preskočili prvi put ili ćete osetiti potrebu da se pretplatite na Uplay+ da biste videli više. Istovremeno, to bi moglo da bude posebno korisno u nekim domaćinstvima. Nema svako zalihe igara koje bi trebalo da pređe dok se ne završe izolacije i karantini, a kamoli novac za kupovinu.

Navedene igre preuzmite sa ovog linka.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(balkanandroid/pcpress)