Home Android Telefoni Uskoro Samsung Galaxy S4 Zoom

Uskoro Samsung Galaxy S4 Zoom

Prva zvanična fotografija Samsung Galaxy S4 Zoom uređaja je upravo isplivala zahvaljujući Sammobile portalu. Pored toga, ovaj ‘cameraphone’ se pojavio u stvarnim fotografijama, pokazujući izbliza okidač kamere.

Galaxy S4 Zoom (CM-101) izgleda da je zasnovan na Galaxy S4 mini telefonu, i moći će da upućuje i prima pozive. Nasuprot tome, prijašnji model Galaxy Camera nije bio u mogućnosti da izvršava pozive zbog zaključanog baseband radija.

Krasi ga 4,3-inčni qHD Super AMOLED ekran. Priča se da će pakovati 1,6GHz 2-jezgarni procesor, 1GB RAM memorije, a to će sve pokretati Android 4.2.2. Glavna atrakcija će biti kamera od 16 megapiksela na pozadini, koja će navodno sadržavati 10x optički zum.

Za internu memoriju je predloženo 8GB, ali će biti i proširiva pomoću microSD kartica do 64GB. Opcije povezivanja uključuju Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE i GPS.

Na desnoj strani uređaja se nalaze dugmić za zaključavanje i otključavanje, taster za regulaciju jačine zvuka i okidač za slikanje/snimanje.

Samsung je zvanično najavio svoj događaj koji će se održati u Londonu 20. juna, a za Galaxy S4 Zoom se očekuje da bude jedna od zvijezda tog sajma.