Home Telefoni Uz Galaxy S8 stižu bežične slušalice

Uz Galaxy S8 stižu bežične slušalice

645
0
SHARE

SamMobile u ekskluzivnom izveštaju tvrdi da će Samsung objaviti nove bežične bubice uz Galaxy S8 model telefona. Za sada nije poznato da li će ove slušalice biti deo Samsung Galaxy S8 paketa ili će se prodavati samostalno.

Nove bežične slušalice će najverovatnije parirati Apple AirPods modelima, koje je kompanija iz Kupertina predstavila uz iPhone 7 i iPhone 7 Plus ranije ove godine. Moguće je da će nove slušalice imati neku tehnologiju iz kompanije Harman Kardon, koju je Samsung nedavno kupio.

Glasine sugerišu da će Galaxy S8 biti Samsungov prvi premijum telefon koji će odbaciti 3.5mm audio priključak, umesto koga će koristiti USB Type-C port. Stoga ima smisla što će kompanija forsirati bežičnu auido periferiju uz svoj novi telefon. Samsung će verovatno u paketu sa telefonom uključiti i USB Type-C to 3.5mm audio adapter, tako da će korisnici moći da uz Galaxy S8 koriste i svoje trenutne slušalice. Moguće je čak i da će Galaxy S8 imati 3.5mm priključak, jer SamMobile izveštava da Samsung trenutno ima nekoliko prototipa telefona od kojih neki imaju i pomenuti priključak.

Samsung Galaxy S8 bi trebao biti predstavljen u aprilu u Njujorku.

(benchmark)