Home Android Telefoni Vivo NEX 3 će imati odnos ekrana i prednje strane od nevjerovatnih...

Vivo NEX 3 će imati odnos ekrana i prednje strane od nevjerovatnih 99.6 procenata

Vivo će naredne nedelje zvanično predstaviti NEX 3 telefon (16. septembar), a sada je kompanijin proizvodni menadžer objavio zanimljivu karakteristiku dolazećeg uređaja.

Nex 3 će, prema svemu sudeći, imati screen-to-body odnos od 99,6 procenata. Ovaj detalj je na Weibo stranicama podelio Li Xiang, proizvodni menadžer kompanije Vivo. Prema njegovim rečima, kompanija je uspela ovoliki procenat da postigne primenom industrijskog standarda u metodu kalkulacije.

Xiang ističe da, čak i ukoliko se primene druge metode (koje bi mogle proizvesti manji odnos), NEX 3 će opet imati najveći screen-to-body odnos do sada viđen na telefonima. Takođe, on ističe da nijedan konkurentski proizvođač neće uspeti da ovo dostignuće nadmaši bar u narednih šest meseci.

Uz ove informacije stiže i tizer fotografija telefona, na kojoj je vidljivo da okviri sa strane gotovo i ne postoje, dok su donji i gornji okviri izuzetno tanki.

Prema ranijim glasinama, Vivo NEX 3 će imati 6.89-inčni AMOLED ekran sa ugrađenim senzorom otiska prsta, Snapdragon 855+ čipset, do 12GB RAM-a i do 512GB skladišnog prostora. Tu je i 4500mAh baterija sa 44W brzim punjenjem, dok sistem kamera čine 64MP + 13MP + 13MP senzori na poleđini i dve 16MP pop-up selfi kamere.

(benchmark)