Home Android Telefoni Wiko View5 i View5 Plus telefoni imaju indikator trajanja baterije ugrađen u...

Wiko View5 i View5 Plus telefoni imaju indikator trajanja baterije ugrađen u okvir telefona

Kineski ODM proizvođač mobilnih telefona Tinno Mobile je davno kreirao sopstveni brend mobilnih telefona sa francuskom adresom – Wiko, a sada je predstavio dva nova pametna telefona koja u sebi sadržavaju neke zanimljive inovacije. Kako su objavili u saopštenju, Wiko View5 serija dolazi s Full screen O ekranom te glavnom kamerom od 48MP s pregršt filtera i opcija te funkcijama vještačke inteligencije.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Ono što iskače u odnosu na druge pametne telefona na tržištu je “ugrađeni kružni indikator trajanja baterije“. Zahvaljujući njemu nije potrebno tražiti sitnu ikonicu kako bi saznali koliko je baterije preostalo. Tako tokom punjenja svijetli zeleno, bijelo kad je baterija iznad 15% i crveno kada ostaje manje od 15% baterije. A kad je baterija u pitanju, Wiko View5 serija dolazi s baterijom snage 5000mAh te garantuje autonomiju od 3,5 dana, a uz AI Battery Master i više.

Hakeri sada mogu iskoristiti Windows Defender da instaliraju virus na vaš računar

View 5 dolazi s 3GB radne i 64GB interne memorije uz mogućnost proširenja mikro SD karticom za još 256GB. Za sigurnost uređaja brine se tehnologija čitanja otiska prsta i otključavanja prepoznavanjem lica. Istovremeno, View5 Plus ima 128 GB interne i 4GB radne memorije, a takođe se može proširiti mikro SD karticom.

Srbija se obavezala da izbaci Huawei telekomunikacionu opremu?

View5 serija bi se uskoro trebala naći na tržištu kad će biti poznata i njegova cijena.

(zimo)