Home Ostalo Windows PC Windows 10 KB4522016 ispravka donosi nove probleme

Windows 10 KB4522016 ispravka donosi nove probleme

Problem kvaliteta novijih Windows 10 ažuriranja postao je glavna tema na internetu od trenutka kada je jedan od zaposlenih u Microsoft-u progovorio o tome zbog čega se u poslednje vreme javlja toliko grešaka. Problemi se i dalje nižu, te je Microsoft izdao još jedno upozorenje o propustu koji utiče na korisničko iskustvo.

Najnovije upozorenje se ponovo odnosi na KB4522016 update koji je objavljen u septembru da bi sanirao bezbednosni propust, a ovoga puta je u pitanju problem koji utiče na sposobnost povezivanja sa štampačima i aplikacijama za štampanje. Problem utiče na sve Windows 10 verzije, i na rad aplikacija koje služe za štampanje materijala, a kao rešenje ovog problema objavljeno je nekoliko novih update-ova koje korisnici mogu da preuzmu iz Microsoft Update kataloga, a u slučaju da nisu zabrinuti da bi nova rešenja mogla da donesu i nove probleme.

Nova Windows 10 ažuriranja su tokom septembra izazvala brojne probleme, i uticala na Search u okviru Windows-a 10, Start meni, izazivala USB i audio probleme, te su uticala i na ekrane pogođenih uređaja, kao i na opterećenost CPU-ova i mogućnost povezivanja na internet, a spisku su se sada pridružile i aplikacije za štampanje.

(pcpress)