Home Android Aplikacije Zoom uvodi nove opcije

Zoom uvodi nove opcije

Zoom je prošao kroz nekoliko teških meseci, a nakon što su rivali Microsoft Teams i Google Meet pokušali da ga svrgnu sa vrha liste najpopularnijih servisa za video pozive. Servis sada uzvraća udarac, a osveta stiže u obliku novih korisnih funkcija.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Sigurno je najvažnija nova funkcija koja na Zoom donosi end-to-end enkripciju, pa će korisnici moći da drže sastanke sa do dvesta učesnika, a njihovi razgovori će biti bezbedniji nego ikada pre. Naime, end-to-end enkripcija znači da niko nema „ključ“ da pristupi nekom video sastanku –  ni sam Zoom, ni organi reda i zakona. Ovakva enkripcija već je dostupna na WhatsAppu, Signalu i FaceTimeu, ali Teams i Google Meet nemaju takav nivo bezbednosti (enkriptovani su, ali se ne radi o end-to-end enkripciji).

Prezasićenost tržišta će dovesti do novog pada cijena SSD-ova i ostalih uređaja zasnovanih na Flash memoriji

Predstavljen OnePlus 8T telefon

Na konferenciji koja je održana 14. oktobra najavljene su i druge nove funkcije koje bi trebalo da privuku nove korisnike i donesu novu prednost nad rivalskim servisima. Među novinama je i platforma OnZoom koja služi za održavanje besplatnih, ali i plaćenih i dobrotvornih online skupova. Tu je i alatka Zapps, koja druge aplikacije povezuje direktno na Zoom, te Immersive Scenes koja dozvoljava da se pozadinske teme prilagode prirodi sastanka, te druge funkcije za koje se veruje da će Zoom vratiti na ubedljivo prvu poziciju.

Porasla prodaja Samsung telefona na uštrb Huaweija

Škoda pokrenula mobilnu aplikaciju koja na osnovu zvuka prepoznaje da li je automobil neispravan

(pcpress)