Home Telefoni Budući Honor Play4 Pro telefon će imati mogućnost mjerenja temperature korisnika

Budući Honor Play4 Pro telefon će imati mogućnost mjerenja temperature korisnika

Šta novo staviti u mobilni telefon, a da bude i korisno i sjajan marketinški trik – nešto u vezi s koronom, naravno! Stoga će nova serija planetarno popularnih Play telefona imati opciju merenja telesne temperature!

Pojavio se wallpaper koji može da soft brickuje Android telefone

S obzirom na to da kompanija HONOR već ima iskustva sa tzv. bio-senzorima na svojim uređajima novi nije iznenađenje u tom smislu, a i stiže u pravom trenutku, kad se mere prevencije korona virusa ustaljuju kao “novo normalno“.

Analitičari smatraju da će Huawei preći na Snapdragon čipsete

Tako će HONOR Play4 Pro telefon imati potpuno novi i prvi put primenjen senzor-toplomer, koji će biti u stanju da očita telesnu temperaturu korisnika prislanjanjem na čelo ili unutrašnji deo ruke ispod dlana, na kojem i inače nosimo pametne dodatke. Na ovaj način korisnici će biti u prilici da na licu mesta izmere temperaturu, gde god to bude potrebno i na taj način sebi ili drugima olakšaju putovanje ili neku drugu dosad tako uobičajenu životnu akciju.

Znate li da Balkan Android možete pratiti i putem Vibera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

HONOR Play4 Pro imaće novi Kirin čipset, 8 GB RAM, makar 128 GB memorije, gejming opcije, uključujući GPU Turbo opciju, bateriju kapaciteta makar 4.100 mAh, ekran visoke rezolucije dijagonale 6,57 inča, Bluetooth v5.1, Android 10 sa EMUI 10 tj. Magic korisničkim okruženjem i Huawei AppGallery prodavnicu aplikacija.

Google odlaže zvanično predstavljanje Android 11 beta verzije

Premijera telefona zakazana je za 3. jun, kada ćemo znati više detalja o senzoru merenja telesne temperature, kao i cenu i dostupnost.

Pojavile se specifikacije Redmi 9, Redmi 9A i Redmi 9C telefona

(mobit)