Home Android Telefoni Glasine tvrde kako će Galaxy Note20 serija biti jeftinija od Galaxy Note10...

Glasine tvrde kako će Galaxy Note20 serija biti jeftinija od Galaxy Note10 serije telefona

Mediji iz Južne Koreje sugerišu da će se ovogodišnji Samsungovi Galaxy Note20 i Note20 Plus modeli prodavati po nešto nižoj ceni od one koju su po objavil imali Galaxy Note10 modeli prošle godine. Prevedeno u dolare, novi telefoni će biti za oko 40 dolara jeftiniji.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Iako ovo ne predstavlja neko značajno pojeftinjenje, svakako se kosi sa predviđanjima industrije da će 2020 Note modeli biti skuplji od svojih prethodnika. Smanjenje cene se delimično objašnjava očekivanjima o manjoj potražnji, uzrokovanoj COVID-19 pandemijom.

Kako ispravno očistiti mobilni telefon

Po objavi, Note 10 je koštao 950 dolara/evra, dok je Note10+ imao cenu od 1100 dolara/evra. Novi izveštaj ne pominje da li će pojeftinjenje biti primenjeno i na globalna tržišta ili se odnosi samo na Južnu Koreju.

Nakon Apple i Samsung će navodno prestati isporučivati punjač u pakovanju s telefonom

Uprkos nižim cenama, Samsung navodno očeluje slabiju prodaju Galaxy Note20 serije. Ove informacije stižu nakon što je i S20 serija zabeležila slabije rezultate zbog finansijskih problema sa kojima se kupci trenutno suočavaju.

Samsung navodno planira samo Exynos verziju Galaxy S21 telefona

Galaxy Note20 linija će biti predstavljena tokom Samsungovog Unpacked događaja 5. avgusta, zajedno sa još nekoliko uređaja, a u prodaji se očekuje od 21. avgusta.

Objavljen Android 11 Beta 2, zajedno sa datumom predstavljanja finalne verzije

(benchmark)