Home Telefoni I Motorola Edge uzima pridjev „Lite”

I Motorola Edge uzima pridjev „Lite”

Motorola

Nakon dolaska na tržište u svibnju/maju Motorola Edge, Edge+ modela, čelnici ove tvrtke odlučili su se za još jednog člana obitelji. Naime sve su glasnija bila nagađanja kako Motorola radi na „Lite” inačici Edge pametnog telefona, da bi danas dobili i svojevrsnu potvrdu istog.

WhatsApp uvodi mogućnost slanja novca

Glavna potvrda navedenog je dobivanje FCC certifikata koji se upravo dotiče Motorola Edge Lite pametnog telefona. Premda za sada nemamo mnogo informacija navodi se kako će Lite model dolaziti s baterijom kapaciteta od 4700mAh te mogućnošću 5G povezivanja na Internet. Interna memorija Lite modela iznosit će 128GB uz 6GB radne memorije, što svakako nije zanemarivo.

Motorola Edge Lite

Za sve procesorske radnje brigu će voditi Snapdragon 765G chipset. Ako uzmemo u obzir kako punokrvna Motorola Edge posjeduje 6,7” OLED zaslon pri osvježavanju od 90Hz, niti Lite model ne bi trebao donositi ništa manje. Selfie kamera pruža korisniku mogućnost fotografiranja te snimanja video-zapisa pri 25MP.

Samsung Galaxy Note 20 – korak unatrag sa smišljenom taktikom

Stražnja (primarna) kamera donosi tri zasebne kamere uz prisustvo 3D TOF senzora. Ove značajke vrlo su izgledne i u „Lite” modelu, odnosno on će se razlikovati kako se nama čini po veličini zaslona, slabijem chipsetu te neke druge razlike ne bi trebalo biti.

Huawei navodno smanjuje planiranu proizvodnju Mate 40 telefona za 20%

Naravno sam dolazak na tržište Motorola Edge Lite modela za sada nije poznat. Navedeni pametni telefon pokretat će Android 10 mobilni operativni sustav.