Home Windows Windows PC Microsoft dekativirao KB4559309 ažuriranje

Microsoft dekativirao KB4559309 ažuriranje

Windows 10 se oprostio sa ažuriranjem KB4559309. Mnogi korisnici nisu stigli ni da se upoznaju sa ovim updateom, budući da se pojavio pre oko dva meseca, ali je one koji su se sa njim susreli dovoljno uzdrmao, budući da se ustanovilo da je odgovoran za sporiji rad računara.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Zadatak ažuriranja KB4559309 bio je da stari Edge pregledač zameni novim i boljim Chromium Edge-om, ali su mnogi korisnici nakon preuzimanja počeli da prijavljuju ozbiljne probleme sa radom računara. Poteškoća je bila i u tome što se radilo o automatskom ažuriranju, tako da korisnici nisu odlučivali o tome kada će stići na njihove uređaje.

Prema ranim testovima novi Exynos čipset bi mogao biti brži od budućeg Snapdragon 875 čipseta

Microsoft je nakon brojnih pritužbi ažuriranje uklonio, a na njegovo mesto je došao KB4576754, koji, bar za sada, radi bez problema. I ovo ažuriranje je stiglo kao automatsko, tako da se od korisnika ne očekuje da bilo šta preduzimaju po pitanju preuzimanja novog updatea.

Singapur će subvencionisati kupovinu Apple Watch pametnog sata za svakog stanovnika

Novi problem je samo jedna u nizu prethodnih komplikacija, ali je utešno to što je Microsoft ovog puta brzo reagovao, te rešio problem.

(pcpress)