Home Android Telefoni Navodna fotografija Huawei P50 prototipa pokazuje drugačiji izgled od rendera koji su...

Navodna fotografija Huawei P50 prototipa pokazuje drugačiji izgled od rendera koji su do sada pristizali

Očekuje se da će Huawei tokom juna predstaviti svoju P50 seriju, koja će od starta koristiti Harmony OS 2.0 softver. Iako smo već imali priliku da vidimo tendere za Huawei P50 i Huawei P50 Pro, koji pokazuju dva velika kamera objektiva, sada su se pojavile fotografije uživo koje sugerišu drugačiji dizajn.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Prema navodima neimenovanog dojavljivača, telefon sa fotografija je deo nove P serije, a sudeći po zakrivljenim ivicama verovatno je u pitanju P50 Pro. Međutim, sistemu kamera na poleđini nedostaje periskop objektiv, što znači da bi mogao biti u pitanju i standardni Huawei P50.

Pojavili se novi renderi Huawei P50 Pro+ telefona

Naravno, uvek postoji mogućnost da se radi o lažnim fotografijama ili bolje rečeno o lošem Photoshopu. Takođe, modul sa kamerama podseća na onaj kod Mate 30 serije, što bi bilo neobično za Huawei, jer kompanija dosta investira u izgled svojih uređaja i verovatno se nije odlučila na recikliranje starog dizajna. Ostaje da se vidi da li se na fotografijama nalaze neki raniji prototipovi Huawei P50 telefona, ili će uređaj zadržati neke od vidljivih elemenata dizajna.

Pojavio se video koji prilazuje rendere Huawei P50 telefona

(benchmark)