Home Android Telefoni Pojavio se video koji prilazuje rendere Huawei P50 telefona

Pojavio se video koji prilazuje rendere Huawei P50 telefona

Na osnovu najnovijih glasina o budućim Huawei P50 telefonima, dizajner Waqar Khan je kreirao rendere i video koji bi trebali vizuelno dočarati kako će izgledati P50.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

U dva velika kruga su smještene po dvije kamere, za ukupno četiri, a Huawei P50 bi trebalo imati kombinaciju glavne kamere, ultraširoke i telefoto za sada nema glasina šta bi trebala biti četvrta kamera. Slična situacija je sa P50 Pro telefonom kod kojeg bi telefoto trebala biti zamijenjena sa periskopskom kamerom, dok bi P50 Pro+ trebao imati i periskopsku i telefoto kameru.

LG zvanično potvrdio da prestaje proizvoditi mobilne telefone

Predstavljanje Huawei P50 serije je pomjereno sa kraja marta na maj, a vjerovatni razlog za to je što su to prvi telefoni koji stižu da Huaweijevom verzijom Androida koja nosi ime Harmony OS.

Mobilni telefoni bi mogli poskupiti zbog nestašice čipova

Pojavili su se novi renderi dolazećeg Huawei P50 telefona, a kreirao ih je Waqar Khan zasnovano na procurelim skicama i glasinama koje su se pojavljivale o telefonu.

Huawei P50 izgleda slično Huawei P50 Pro modelu, sa zanimljivim dizajnom za sistem kamera. Tu su dva velika kruga za kamere, u kojima su smeštena po dva kamera senzora (ukupno četiri kamere).