Home Android Telefoni Novi detalji o Samsung Galaxy S20 Fan Edition telefonu

Novi detalji o Samsung Galaxy S20 Fan Edition telefonu

Imali smo priliku da već dosta toga čujemo o Samsung Galaxy S20 Fan Edition trelefonu u prethodnom periodu, a sada nam sajt WinFuture.de otkriva glavne specifikacije telefona, zajedno sa novim fotografijama.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Pratite Balkan iOS i putem Vibera!

Potvrđeno je da će Galaxy S20 FE biti dostupan u dve konfiguracije: sa 4G Exynos 990 čipsetom i 5G Snapdragon 865 čipom. Glasine sugerišu da će evropska tržišta dobiti obe varijante.

Hakeri sada mogu iskoristiti Windows Defender da instaliraju virus na vaš računar

Ostatak specifikacija je isti za oba modela, a uključuju 6.5-inčni Super AMOLED panel sa 120Hz osvežavanjem, 32MP selfi kamerom i Corning Gorilla Glass 3 zaštitom. Ekran ima 2400 x 1080p rezoluciju. Telefon stiže uz 6GB RAM-a i 128GB UFS 3.1 skladišnog prostora.

Srbija se obavezala da izbaci Huawei telekomunikacionu opremu?

Na poleđini se nalaze tri kamere: 12MP glavnai senzor sa OIS podrškom, 12MP ultraširoki i 8MP telefoto modul sa 3x optičkim zumiranjem i OIS podrškom. S20 FE će moći da snima video do 4K rezolucije.

Otkriven razlog za iznenadnu pojavu telefona okačenih na drveću u Čikagu

Telefon će imati IP68 zaštitu, Wireless PowerShare i senzor otiska prsta ispod ekrana. Baterija od 4500mAh će podržavati 15W punjenje.

Srbija se obavezala da izbaci Huawei telekomunikacionu opremu?

Predstavljanje Galaxy S20 Fan Edition modela se očekuje ili krajem ovog meseca ili početkom oktobra. Više fotografija telefona je dostupno u linku izvora.

(benchmark)