Home Ostalo Gadgeti Novi Oppo Watch će biti zasnovan na Google Wear OS platformi

Novi Oppo Watch će biti zasnovan na Google Wear OS platformi

Kineski proizvođač Oppo početkom godine lansirao je prvi pametni sat, Oppo Watch, koji je bio namenjen samo kineskom tržištu. Taj model imao je samo osnovne funkcionalnosti i verovatno je to razlog zašto nije predstavljen i van matične države.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Sada stiže nova verzija Oppo Watch-a, koji ima znatno unapređen softver. Ova verzija zasniva se na Google Wear OS-u, što znači i da će biti mnogo atraktivniji na globalnom tržištu. Njegova premijera najavljena je za 31. jul.

Francuska najavljuje zabranu Huawei 5G opreme

Za sada nema mnogo detalja o ovom pametnom satu, osim što se iz fotografija može zaključiti da veoma liči na Apple Watch. Prethodna verzija Oppo Watch-a, poseduje AMOLED ekran, podršku za eSIM i glasovne pozive, monitor rada srca i vodootporna je do tri, odnosno 5 atmosfera (za veći model) pritiska, pa je realno očekivati slične specifikacije i kod novog pametnog sata.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, najdetaljnije fotografije do sada

Manji model (prethodna verzija), veličine 41 mm prodaje se u kini po ceni od oko 220 dolara, a veći (46 mm) model za 260 dolara, pa se veruje da će ta cena biti i za nove modele sa Wear OS-om.

Britanija je prva država u Evropi koja zvanično implementira WiFi 6E

(pcpress)