Home Android Telefoni Očekuje se da Xiaomi Mi 11 Pro nema veliko unapređene kamera u...

Očekuje se da Xiaomi Mi 11 Pro nema veliko unapređene kamera u odnosu na prethodnika

Očekuje se da će Xiaomi biti među prvim kompanijama koja će lansirati telefon sa Snapdragon 875 čipsetom, a to će biti Xiaomi Mi 11Xiaomi Mi 11 Pro. Prema novim procurelim informacijama, Pro verzija će takođe imati vrlo intrigantan ekran sa QHD+ rezolucijom i brzinom osvežavanja od 120 Hz.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Novi ekran Xiaomi Mi 11 Pro dobiće veliku nadogradnju u odnosu na Mi 10 Pro koja donosi rezoluciju 1080p i osvežavanje od „samo“ 90 Hz. Izvor je otkrio da će se selfi kamera zadržati u gornjem levom uglu i cela prednja strana će imati zakrivljene stranice, ali to je i bilo očekivano. Slična je situacija sa kamerama – samo malo ažuriranje, a ne velika zamena.

Otkriveno da Google koristi mobilne podatke bez znanja korisnika

Iako je prerano za otkrivanje ostalih specifikacija s obzirom na činjenicu da je još nešto manje od mesec dana do predstavljanja novog Qualcommovog skupa čipova, ne bismo se trebali iznenaditi ako se 120W brzo punjenje pojavi na Mi 11 Pro. Ovaj proizvođač pametnih telefona takođe je predstavio bežični punjač od 80 W koji bateriju od 4.000 mAh puni od 0 do 100% za 19 minuta, dok se lansiranje očekuje u februaru ili martu kada će verovatno biti predstavljeni sledeći top modeli kompanije Xiaomi.

Huawei zvanično potvrdio da prodaje Honor

(benchmark)