Home Telefoni OnePlus osim OnePlus 8 dovodi i OnePlus Pay uslugu

OnePlus osim OnePlus 8 dovodi i OnePlus Pay uslugu

OnePlus Pay

Premda u ovoj strci oko COVID-19 virusa, neki od proizvođača pametnih telefona ne žele svoj rad prekinuti ili umanjiti. Jedan od tih svakako je i OnePlus koji je početkom travnja/aprila zakazao predstavljanje OnePlus 8 pametnog telefona.

Samsung Galaxy S20 pametni telefoni dobili ažuriranje Kamere

Datum koji se vezuje uz to sve se više navodi 10.04.2020. S obzirom na Koronavirus kako smo rekli, OnePlus će predstavljanje održati putem Online stream servisa. No ne dolazi samo OnePlus 8 kao novitet već i jedna nova usluga/servis u portfelju ovog Kineskog proizvođača pametnih telefona.

OP-Pay

Premda nije službeno potvrđeno pojedini vlasnici OnePlus 7/7T modela u Kini javljaju kako su s posljednjom nadogradnjom Oxygen OS dobili novu značajku, odnosno OnePlus Pay.

Apple App Store zvanično stiže u BiH, Srbiju i Crnu Goru

Nije nam u cilju dodatno pojašnjavati što je to OnePlus Pay, ukratko riječ je o OnePlus usluzi, servisu gdje korisnici, vlasnici OnePlus pametnih telefona mogu učitati svoju bankovnu, debitnu karticu i preko NFC usluge OnePlus pametnog telefona vršiti plaćanje u trgovinama.

Rekli smo kako službena potvrda još nije pristigla od OnePlus tvrtke a sigurni smo kako će OnePlus Pay uskoro dospjeti i na ostale pametne telefone iz portfelja OnePlus tvrtke. Naravno u ova vremena vesele nas ovakve vijesti s kojima na tren možemo zaboraviti na Koronu.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!