Home Telefoni Samsung Galaxy S20 pametni telefoni dobili ažuriranje Kamere

Samsung Galaxy S20 pametni telefoni dobili ažuriranje Kamere

Galaxy_Kamera

Proteklog tjedna Samsung je najavio dolazak softverske nadogradnje koja će se dotaknuti Kamere na Galaxy S20, S20+, S20 Ultra modelima aktualnih pametnih telefona iz okrilja Samsunga. Nadogradnja u prvoj ruci ispravlja probleme s auto-fokusom kao i tonovima boja što su nezadovoljni vlasnici Galaxy S20 modela isticali.

Apple App Store zvanično stiže u BiH, Srbiju i Crnu Goru

Osim problema oko Kamere ova nadogradnja donosi i neke ispravke pri samom radu pametnog telefona, kako bi rad bio dodatno ispoliran.

Samsung1

Samsung Kamera nakon nadogradnje imat će brojčanu oznaku: 10.0.01.98 odnosno sama nadogradnja dolazi pod verzijom: G98xxXXUxATCH pri čemu xx označava inačicu Galaxy S20 pametnog telefona, odnosno slovo U označuje uređaj kupljen preko pružatelja mobilne usluge tj, U1 označuje kupljen pametni telefon u slobodnoj prodaji.

Potražnja pametnih telefona zabilježila značajan pad radi Korona virusa

Veličina nadogradnje iznosi od 366MB pa do 415MB, zavisno i inačici Galaxy S20 modela.

Samsung2

Nadogradnja je dostupna putem OTA značajke stoga preporučujemo da istu izvršite putem povezivanja na WiFi kako bi se izbjegnuli dodatni troškovi mobilnog interneta, pružatelja mobilne usluge. Nadogradnja je dostupna na globalnoj razini a prvi su počeli javljati dobivanje obavijesti Nijemci i Amerikanci.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!