Home Ostalo Gadgeti „OnePlus Pods” dobivaju svojevrsnu potvrdu unutar Androida 11

„OnePlus Pods” dobivaju svojevrsnu potvrdu unutar Androida 11

OnePlus

Dugo se vremena govori kako će Kineski OnePlus nakon predstavljanja aktualnih OnePlus modela pametnih telefona ( OnePlus 8/OnePlus 8 Pro), predstaviti i svoje prve bežične slušalice. Nakon Applea koji je bio „prvi u tom postignuću” na red je došao i Samsung sa svojim Galaxy Buds bežičnim slušalicama. Kako to obično i biva u svijetu tehnologije i ostali proizvođači u ovoj slučaju pametnih telefona, žele se okušati u segmentu bežičnih slušalica.

Apple sada vrijedi više od 1.5 bilion dolara

Pa tako OnePlus razvije svoje „OnePlus Pods” bežične slušalice. Ne samo po imenu već će i izgledamo sličiti na one tvrtke Apple. Kako navode za sada neimenovani izvori, glavna „posebnost” OnePlus Pods bežičnih slušalica bit će u tome što će svaka posjedovati zasebnu bateriju što bi dodatno trebalo povećati autonomiju i produljiti vremenski period korištenja na jednom punjenju. OnePlus svoje bežične slušalice planira integrirati i dodatno unutar svoj OxygenOS kroz za to propadajući OnePlus Pods aplikaciju.

(R)evolucija PlayStation igraće konzole i kontrolera

Unutar koje će korisnik moći pratiti kapacitet baterije, vršiti sinkronizaciju, uparivanje bežičnih slušalica s OnePlus pametnim telefonom kao i „namjestiti” ako koji slučajem izgubi slušalice da ih putem GPS svojeg pametnog telefona vrlo lako i pronađe. Premda osobni mislimo kako to nije ništa novo, OnePlus naglašava kao posebnost i dodirne geste preko kojih će se vršiti upravljanje bežičnim slušalicama u smislu, utišavanja, pojačavanja zvuka, promjena redoslijeda reprodukcije pjesama te tome slično.

OnePlus Pods

Kako sm naveli i u naslovu, sve ove glasine potvrđene su pronalaskom linije koda unutar nadolazećeg Androida 11 koji je ovih dana pronašao putem prema testerima pa makar i u Beta verziji.

Samsung Galaxy Note9 ipak dobio nadogradnju na One UI 2.1 korisnički interfejs

Linija koda govori nam i to kako će OnePlus Pods raditi i na ostalim Android 11 pametnim telefonima, no svoju punu funkcionalnost imat će povezivanjem i korištenjem isključivo s OnePlus pametnim telefonima, što je i razumljivo. Glasine govore kako će OnePlus Pods biti predstavljene srpnju/julu ove godine.

(9toGoogle)