Home Telefoni OnePlus Z će navodno nositi ime Nord

OnePlus Z će navodno nositi ime Nord

OnePlus se sprema za objavu novog telefona iz srednjeg segmenta, pod nazivom OnePlus Z ili OnePlus Nord. Sada je suosnivač kompanije Carl Pei sugerisao cenu dolazećeg uređaja. On je na Twitteru ponovo objavio tvit koji je najavljivao OnePlus One iz 2014. godine, sa komentarom: “Proteklo je dosta vremena…”

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Podsećanja radi, prvi OnePlus telefon je imao cenu od 299 dolara za 16GB model, dok je 64GB varijanta koštala 349 dolara. Očekuje se da će OnePlus Z stići u sličnom cenovnom rangu, čime će biti povoljniji od iPhone SE modela koji košta 399 dolara. Ovo se takođe poklapa sa ranijim glasinama, koje su sugerisale da će OnePlus Z koštati oko 330 dolara.

Samo jedan Android telefon mežu najpopularnijim premium uređajima s početka 2020. godine

Procurele su i specifikacije telefona, koje ukazuju na 6.55-inčni Super AMOLED displej sa 90Hz osvežavanjem i senzorom otiska prsta u ekranu. Telefon bi trebalo da pokreće Qualcomm Snapdragon 765 čipset, u kombinaciji sa 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Očekuje se i 4300mAh baterija sa podrškom za 30W brzo punjenje.

Facebook sprema svoje mape

Sistem kamera OnePlus Z (Nord) telefona bi trebalo da čine 64MP + 16MP + 2MP senzori na poleđini, kao i 16MP selfi kamera.

Apple i Samsung prebacuju proizvodnju telefona iz Kine

(benchmark)