Home Ostalo Gadgeti Ozvaničena jeftina Redmi Band pametna narukvica

Ozvaničena jeftina Redmi Band pametna narukvica

Otkako se odvojio od svoje matične kompanije Xiaomi, Redmi je na tržište izbacio mnoštvo novih proizvoda poput IoT uređaja, rutera, bijele tehnike i slično. Sada je došlo vrijeme za još jedan novi uređaj, pametnu narukvicu, i to po jako primamljivoj cijeni – 14$.

Recenzija Xiaomi Mi Band 4 pametne narukvice

Dizajn nove Redmi Band pametne narukvice neodoljivo podsjeća na Honor Band i Realme Band narukvice. Ekran je pravougaonog oblika i ima dijagonalu 1.08 inča, a dolazi sa 5 sportskih modova i senzorom za praćenje otkucaja srca. Naravno, tu je i praćenje količine i kvalitete sna. Iako nedostaju neke napredne opcije poput, recimo, NFC-a, to je sasvim očekivano kada se uzme u obzir jako niska cijena.

Recenzija Honor Band 5 pametne narukvice

Narukvica može “pregurati” 14 dana korištenja između punjenja, a zanimljiva mogućnost jeste direktno punjenje narukvice bez potrebe za USB kablom. Narukvica će biti doskupna u crnoj, narandžastoj, maslinasto zelenoj, plavoj boji.

Znate li da nas možete pratiti i putem Viber grupa, Facebook stranica, Instagram profila, YouTube kanala ili Discord servera? Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(balkanandroid/gizmochina)