Home Android Telefoni Pojavile se fotografije Motorola Razr 2020 telefona

Pojavile se fotografije Motorola Razr 2020 telefona

Nakon što je Razr 2019 oživeo Motorolinu legndarnu Razr seriju, kompanija je spremna da predstavi naslednika ovog sklopivog telefona i u 2020. godini. Sada nam dojavljivač @evleaks omogućava uvid u Razr 2020 preko rendera uređaja.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Fotografije Razr 2020 telefona pokazuju dosta sličnosti sa njegovim prethodnikom. Ukupne dimenzije su slične, tu je isti izrez u vrhu glavnog ekrana, a izgleda da je donji okvir smanjen. Kapacitivni senzor otiska prsta je uklonjen, što znači da bi mogao biti smešten ispod displeja ili sa strane, u taster za paljenje.

Uprava carina Srbije se oglasila povodom optužbi da Kina više neće da šalje pošiljke jer nestaju u carini/pošti

Spoljnji displej deluje neizmenjeno, dok su ispod njega dve kamere. Prema glasinama ovo će biti 48MP i 20MP kamere. Ovoga puta, očekuje se i jači čipset u srcu telefona.

Qualcomm Quick Charge 5 tehnologija brzog punjenja će puniti bateriju telefona do 100% za 15 minuta

Kada je u pitanju naziv, do sada su se pojavljivala različita rešenja, od Odyssey (što je najverovatnije kodno ime uređaja) do Razr 5G i Razr 2020 imena. Ostali detalji telefona uključuju 256GB skladišnog prostora, podršku za 18W punjenje i nano-SIM kartice i novu Mercury Silver boju.

(benchmark)