Home Android Telefoni Realme predstavio X3 telefon

Realme predstavio X3 telefon

Nakon objave X3 SuperZoom modela prošlog meseca, Realme je sada ozvaničio i standardni Realme X3 model. Telefon nema periskop kamera modul, a umesto toga implementira standardnu 12MP telefoto kameru.

Pratite Balkan Android i putem Vibera!

Još jedna razlika, u odnosu na X3 SuperZoom, jeste u sektoru selfi kamera, pa tako X3 ima 16MP glavnu prednju kameru i 8MP ultraširoki senzor koji su smešteni u punch-hole otvor. Izuzev kamera i konfiguracije memorije, standardni X3 je identičan SuperZoom modelu.

Google obrisao 47 aplikacija sa Google Play prodavnice

S prednje strane, Realme X3 ima 6.6-inčni FHD+ IPS LCD ekran sa 120Hz osvežavanjem. Senzor otiska prsta je zadržan s desne straner okvira. Na poleđini se nalazi gkavna kamera od 64MP, zajedno sa 8MP ultraširokim senzorom, 2MP modulom i novim 12MP telefoto senzorom, sposobnim za 2x optičko zumiranje.

Jumbo je aplikacija koja vam pomaže osigurati naloge na društvenim mrežama

Prošlogodišnji Snapdragon 855+ čipset pokreće telefon, u kombinaciji sa 6GB/8GB RAM-a i 128GB UFS 3.0 skladišnog prostora. Operativni sistem je Android 10 uz Realme UI, a sve napaja 4200mAh baterija sa podrškom za 30W brzo punjenje.

Viber dobija GIF Creator opciju

Realme X3 će biti dostupan u plavoj i beloj boji, po ceni od oko 330 dolara za 6GB/128GB model, odnosno oko 343 dolara za 8GB/128GB varijantu. Telefon će se prodavati od 30. juna, preko Realme i Flipkart sajtova.

Google želi da korisnici prestanu koristiti jednu lozinku za više servisa

(benchmark)