Home Android Telefoni Samsung Galaxy A21(s) – jedan telefon ili dva različita modela

Samsung Galaxy A21(s) – jedan telefon ili dva različita modela

Samsung Galaxy A21s

Nedavno smo na našim stranicama spomenuli nadolazećeg člana poznate nam Samsung Galaxy A obitelji. Nakon mnogih modela za koje smo sigurni da pojedine imate i u svojem vlasništvu, Južno Korejski „div” odlučio je na tržište plasirati Galaxy A21(s). Ovo slovo „S” u nazivu smo s razlogom stavili u zagradu jer neki navodi govore kako će isti dolaziti pod imenom Galaxy AS21s, dok drugi navode kako će jednostavno biti riječ o Galaxy A21.

Sony Xperia 10 i 10 Plus napokon dobivaju Android 10

Pustimo sada sa strane naziv modela. Okrenimo se onome što navedeni model donosi. Osim pripadajućeg rendera kojeg donosimo u nastavku poznate su pojedine značajke te specifikacije Galaxy A21(s) modela. Tako se recimo kazuje kako će nadolazeći Galaxy A pametni telefon raspolagati sa 6,55” zaslonom rezolucije pri HD+ (720 x 1600 pixels ) pri omjeru stranice 20:9 uz gustoću piksela od 270ppi. Radne memorija bit će deklarirana na 3GB dok će ona Interna iznositi posve zadovoljavajućih 32GB, naravno Galaxy A21(s) donosit će podrški za eksterne memoriju u obliku microSD kartice. Navedimo i to kako će obje strane biti staklene što svakako ne nude i ostali proizvođači pametnih telefona pri ovom cjenovnom razredu (a ono je srednje).

Samsung Galaxy A21s

Što se tiče Kamere, Galaxy A21(s) ne zaostaje za konkurentima, poznato je kako će navedene raspolagati s redom: 48MP (glavna), 8MP (ultraširoka) te 2MP (makro). Prednja strana donosi Infinity-O Kameru, odnosno ona je smještena unutar zaslona a njezina rezolucija iznosit će 13MP te s mogućnošću snimanja Full-HD video-zapisa pri 30fpsa. Čitač otiska prsta bit će smješten sa stražnje strane. Glasine navode kao će Galaxy A21(s) dolaziti s kapacitetom baterije od visokih 5,000mAh dok će baterije biti tipa Li-Po te će ista podržavati i brzi način punjenja od 15W. Android 10 pokretat će Galaxy A21(s) pametni telefon odnosno sa softverske strane bit će predinstalirano korisničko sučelje, poznatije kao Galaxy UI 2.0.

Galaxy A21

Ako se pitate po kojoj će cijeni Galaxy A21(s) dolaziti na tržište, kažimo kako će ona okvirno iznositi 230€. Za kraj kažimo kako nije isključena mogućnost da Samsung odluči predstaviti i dva modela odnosno jedan pod imenom Galaxy A21, dok bi drugi dolazio pod imenom Galaxy A21s.

Poput Apple ili Google, Samsung sprema svoju karticu za elektronsko plaćanje

Onda bi razlike bile minimalne te bi se u prvi mah doticale kapacitete baterije, veličine zaslona, što po nama nije nešto što bi iziskivalo kupovinu „većeg” skupljeg modela.

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(GSMArena)