Home Android Telefoni Samsung Galaxy A21 – vrijedan pažnje a pristupačan

Samsung Galaxy A21 – vrijedan pažnje a pristupačan

Samsung

U posljednje vrijeme prodor Galaxy A modela ništa nije novo. Posljednjih nekoliko godina Samsung je svoje prijašnje serije pametnih telefona odlučio objediniti u jednu te tako tržištu predstavio Galaxy A. Dakle Galaxy A linija pametnih telefona prikuplja donji te srednji cjenovni razred te uz razumnu cijenu korisniku nudi značajke i specifikacije kojeg se nitko ne bi trebao posramiti.

Google donosi virtuelne AR životinje u vaš stan

Tako i danas imamo prilike pisati o još jednom kako se čini nadolazećem članku Galaxy A obitelji. Riječ je o Samsung Galaxy A21 pametnom telefonu. Navedeni još nije dostupan na tržištu no ako je vjerovati dostupnim renderima, nećemo još dugo morati čekati na predstavljanje. Dok čekamo pozabavimo se onime što Galaxy A21 sa sobom i donosi. Kako to obično biva u posljednje vrijeme i Galaxy A21 posjedovat će Selfie kameru vješto upakirano u “rupi zaslona” odnosno kako se to popularno kaže “Punch hole”, pri gornjem lijevom rubu zaslona.

Samsung Galaxy A21_Render

Kada smo već kod Kamera kažimo kako ona primarna dolazi u pogledu četiri zasebne kamere koje će biti smještene isto tako u gornjem lijevom rubu stražnje strane Galaxy A21 pametnog telefona. Zaslon Samsung Galaxy A21 pametnog telefona dolazit će u izvedbi HD+ AMOLED. Veličina zaslona za sada nije poznata ali ipak znamo kako će Samsung Galaxy A21 dolaziti sa 3GB Radne odnosno 64GB Interne memorije, proširive eksterne memorije u obliku microSD kartice.

Iz Foxconna tvrde kako ovogodišnji iPhone ipak stiže na vrijeme

Samsung Galaxy A21 dolazi s Helio P35 chipsetom kao i Android 10 mobilnim operativnim sustavom. Povrh navedenog bit će predinstalirano Samsungovo UI 2.0 korisničko sučelje. Galaxy A21 imat će kapacitet baterije od 4000mAh.

(GSMArena)

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!