Home Android Samsung Galaxy M51 nalazi se iza ugla

Samsung Galaxy M51 nalazi se iza ugla

Samsung Galaxy M51

Ako bismo vam rekli da Samsung ima jedan Galaxy model pametnog telefona koji se prodaje isključivo preko Interneta, rekli bi ste da se šalimo. No uistinu je tako, riječ je o Galaxy M seriji pametnih telefona.

CAT S62 Pro dolazi s poboljšanom termalnom kamerom

Modeli ove serije koji su sada dostupni jesu naprimjer: Galaxy M21, Galaxy M31, Galaxy M11, Galaxy M30S.

Sada imamo prilike pisati o nadolazećem modelu te specifikacijama Galaxy M51. Riječ je o modelu koji će biti izravan nasljednik sada još uvijek aktualnog Samsung Galaxy M31 modela. Dimenzije Galaxy M51 modela iznosit će 162.6 x 77.5 x 8.5 mm, dok će kućište biti sačinjeno od spoja stakla te plastike. Da budemo precizniji stražnja strana bit će staklena dok će ostali elementi biti napravljeno od izdržljive plastike.

Samsung Galaxy M51 1.1

Naravno važno je navesti kako će dodatnu zaštitu ulijevati i Corning Gorilla Glass 3 zaštitni sloj. Ako se pitate kakav će zaslon Samsung Galaxy M51 posjedovati kažimo vam kako će riječ biti o IPS LCD zaslonu čija će veličina iznositi 6,5” (1080x2340pix/19,5:9) uz isto tako Gorilla Glass 3 zaštitni sloj. Unutrašnjost Galaxy M51 modela bit će upotpunjena Snapdragon 730 chipsetom te osmo-jezgrenim procesorom.

Kako je Trump “preživio” veliko hakovanje Twitter naloga poznatih osoba?

Grafičke značajke posve će lagano odrađivati Adreno 618 grafički procesor. Ne bi bilo uredu da smo se dotaknuli unutrašnjosti a nismo spomenulo softversku stranu pa stoga navedimo kako će Samsung Galaxy M51 pokretati Android 10 preko kojeg će biti instalirano Samsungovo korisničko sučelje UI 2.0.

Samsung Galaxy M51 1.2

Samsung planira Galaxy M51 model podavati u dvije izvedenice kada je riječ o skladišnom prostoru. Prva i jeftinija inačica dolazila bi sa 128GB Interne te 6GB Radne memorije dok bi onda druga (ujedno i skuplja) posjedovala 128GB Interne te 8GB Radne memorije. Ako nas pitate mišljenja smo kako 2GB radne memorije ne čine neku razliku da bi se samo radi toga izdvajalo više novca ali naravno na samom kupcu je da donese krajnju odluku. Oba modela dolazit će s mogućnošću korištenja Eksterne memorije u obliku microSD kartice.

Samsung Galaxy Note 20 – dizajnerski pogled u 360 načina

Po nama najzanimljivija stvar nadolazećeg Galaxy M51 modela jesu njegove tri primarne kamere te jedna selfie kamera. Riječ je o redom 64,8 i 5MP. Naravno svaka od njih ima svoj zadatak. No krenimo redom što se tiče kamere od 64MP ona donosi otvor blende f/2.0. Iduća kamera po redu je ona širokokutna od 8MP čiji otvor blende iznosi f/2.2 te kao posljednja po redu dolazi 5MP koja služi za „dubinu” njezin otvor blende donosi također f/2.2. Samsung Galaxy M51 donosi mogućnost snimanja 4K video-zapisa pri 30fps-a te Full-HD video-zapisa pri isto tako 30fps-a. Selfie (prednja) kamera raspolaže sa 32MP te donosi otvor blende f/2.0 i snimanje video-zapisa pri Full-HD rezoluciji u 30fps-a.

Samsung Galaxy M51 1.3

Čitač otiska prsta bit će sastavni dio Galaxy M51 modela dok će po pitanju autonomije isti dolaziti s integriranom Li-Po baterijom kapaciteta 4000mAh, naravno uz prisustvo brzog punjenja snage 15W. Datum predstavljanja Samsung Galaxy M51 modela nije poznat pa se samim time ne zna i datum dolaska na tržište, bez obzira na to Galaxy M51 dobio je sve potrebne certifikate tako da slobodni možemo reći „Samsung Galaxy M51 nalazi se iza ugla”.