Home Aplikacije WhatsApp za Android dobiva Facebook Messenger Rooms značajku

WhatsApp za Android dobiva Facebook Messenger Rooms značajku

WhatsApp

Prošlo je mjesec dana od kako je Facebook plasirao novu aplikaciju u svojem portfelju. Riječ je o Facebook Rooms, aplikaciji koja pruža audio-video komunikaciju s maksimalnim brojem korisnika do 50 ljudi.

„Google Play Movie & TV” po prvi puta dobija redizajn

Ovo nije ništa posebno ako se uzme da na tržištu sada postoje Zoom, da je WhatsApp povećao broj korisnika za audio-video, isto to napravio je i Viber kao i Messenger, no glavna razlika Messenger Roomsa je upravo broj dozvoljenih korisnika, što niti jedna druga aplikacije ne podržava. Ovaj članak donosi novitet u Messenger Rooms aplikaciji, odnosno kako se ona integrira unutar WhatsApp aplikacija. Ako uzmemo u obzir kako WhatsApp te Messenger Rooms posjeduje Facebook, cilj i ideja vrlo je jednostavna za predočiti.

Rooms

Unutar WhatsApp aplikacije (za sada u inačici za Android) unutar sekcije „Privitak” dobiva se osim umetanja fotografije, audio-zapisa, lokacija, galerija od sada i „Rooms”. Za sada osim što je navedena značajka dostupna jedino u inačici WhatsApp aplikacije za Android, ista je dostupna jedino kroz Beta inačicu (brojčane oznake 2.20.163 ).

Francuska i Velika Britanija utvrdile da 5G mreže zrače manje nego 4G/LTE, 3G i 2G mreže

Navedena značajka dostupna je trenutno na prostoru Sjedinjenih Američkih Država a uskoro vjerujemo kako će biti dostupna i na globalnoj razini, odnosno kako će Messenger Rooms unutar WhatsApp aplikacije biti dostupan i na globalnoj razini te i za iOS platformu tvrtke Apple.

Procurile informacije o narednim besplatnim igrama u Epic Game Store

„Messenger Rooms” vidljiv je odnosno proteže se i kroz ostale segmente WhatsApp aplikacije tj, čitavo korisničko sučelje (dali se radilo o porukama ili kontaktima).

Galaxy Note 20 bi trebao stići sa drastično većim čitačem otiska prsta u ekranu

Ako ipak želite pristupiti testnom Beta programu WhatsApp aplikacije, istom možete pristupiti klikom na:

WhatsApp Beta Program

Znate li da sadržaj našeg portala možete pratiti putem Vibera kao i preko Facebooka? Pored toga možete nas posjetiti na InstagramuYouTube ili Discordu. Kliknite ovdje i pridružite nam se!

(GSMArena)