Home Ostalo Sistem WTFJeans hlače za Vaš telefon

WTFJeans hlače za Vaš telefon

Svi oni koji posjeduju pametni telefon, sigurno im problem predstavlja veličina telefona, i gdje sa njim i na koji način ga nositi. Ovo posebno predstavlja problem za vlasnike novih telefone čija je veličina obično prelazi preko 4 inča.

E, pa WTFJeans ima rješenje za vas, a to su hlače koje vam omogućavaju da telefon veličine 4.87″ x 2.31″ x 0.30″, nosite bez ikakvih problema. Naime, radi se o hlačama koje su specijalno dizajnirane za pametne telefone, jer pored džepa koji odgovara veličini vašeg telefona, tu je i unutrašnjost džepa koja je sačinjena od mirko-fiberskih vlakana,  i na taj način održava ekran vašeg pametnog telefona čistim i smanjuje broj bakterija za 99%. Takođe, još jedna dobra stvar je što ove hlače imaju džep i za vaš USB stick.

Cijena WTFJeans hlača je $159, što je za naše uslove, vjerovatno malo previše, ali ako neko ima želju, neka potraži više informacija na njihovom sajtu:  wtfjeans.com.

Takođe, sa njihovog sajta se može vidjeti da autori ovog projekta su “naše gore liste”, tj sa Balkana, više o tome imate OVDE.