Home Android Telefoni Director’s View opcija sa Galaxy S21 serije dolazi i na starije Samsung...

Director’s View opcija sa Galaxy S21 serije dolazi i na starije Samsung telefone

Jedna od stvari koja je odvojila Samsung Galaxy S21 seriju telefona od prethodnih generacija su ekskluzivne funkcije za kameru. Međutim, izgleda da će bar neke od njih uskoro biti dostupne i na telefonima prethodnih generacija. Prva takva funkcija je Director’s View, bar tako tvrdi T-Mobile.

Znate li da možete pratiti Balkan iOS i putem Vibera?

Ovaj operater je u SAD-u nedavno osvežio stranicu za podršku Galaxy S20 serije telefona novim informacijama, među kojima se našla i ta da će uskoro biti dostupna i Director’s View opcija. Za sada ne možemo da tvrdimo da li će ovo zaista biti urađeno, ili je T-Mobile napravio grešku na svojoj Galaxy S20 support stranici. Ipak, Samsung je do sada već imao praksu da kroz određene update-ove firmware-a svojim starijim modelima obezbedi nove funkcije, pa će možda isto biti i sa Director’s View-om.

Xiaomi sutra predstavlja novi Mi Mix telefon i Mi Band 6 pametnu narukvicu

Ako će se to desiti, za sada nije poznato kada će biti. One UI 3.1 za Galaxy S20 telefone predstavljen je prošlog meseca, a tada nisu uključene nove funkcije kao što su Director’s View, Zoom Lock ili Google Discover home screen. Inače, za one koji ne znaju, Director’s View korisnicima omogućava prikaz slike sa svih kamera u realnom vremenu, uz lak odabir aktivne kamere. Time je korisnicima dato mnogo više kontrole nad kamerama, ali je i olakšan proces fotografisanja ili snimanja videa.

Huawei odlaže predstavljanje P50 serije telefona za maj

(pcpress)