Home Android Telefoni HMD Global za oktobar sprema 3 nova Nokia telefona

HMD Global za oktobar sprema 3 nova Nokia telefona

HMD Global je nedavno predstavio Nokia 2.4 i Nokia 3.4 budžetske telefone, ali mnogi fanovi brenda nestrpljivo iščekuju objavu Nokia 9.3 PureView premijum modela, kao i drugih telefona. Prema novom izveštaju, Nokia 9.3 PureView i Nokia 7.3 bi mogli biti ozvaničeni u novembru.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Ističe se da se finski brend sprema za veliki događaj, koji će btiti održan u novembru, a u okviru kojeg se očekuje predstavljanje dva pomenuta telefona. Izveštaj nema informacija da li se na istom događaju očekuje i objava Nokia 6.3, mada Nokia Power User koji je došao do ovih informacija sugeriše da ćemo videti i model 6.3 na istom događaju.

Sud privremeno zaustavio zabranu TikTok-a u SAD

Izveštaj sugeriše da je događaj još uvek u fazi planiranja i da bi ga kompanija mogla odložiti ukoliko naiđe na prepreke.

Neobičan razlog zbog kojeg je jedno selo svako jutro u 7 časova ostajalo bez Internet veze

Nokia 9.3 PureView se očekuje sa OLED panelom visoke stope osvežavanja, Snapdragon 865 čipsetom i poboljšanim sistemom sa pet kamera. Nokia 7.3 bi mogao koristiti Snapdragon 690 čipset i 90Hz ili 120Hz ekran. Nokia 6.3 se očekuje uz Snapdragon 670 ili Snapdragon 675 čipset i kamerama sa ZEISS brendiranjem.

(benchmark)