Home Ostalo Internet Huawei Music streaming servis stiže u Evropu

Huawei Music streaming servis stiže u Evropu

S obzirom da Huawei ne može više da se oslanja na servise koje nudi Google, aktivno traži alternative. Pored sopstvene prodavnice aplikacija, kineski proizvođač polako pokriva i druge servise koje nudi Google.

Na red je došao muzički streaming servis koji će biti preinstaliran na novim Huawei i Honor modelima telefona. Da bi to obezbedio, Huawei se udružio sa Squid-om, muzičkim streaming servisom koji je dostupan na Android-u već duže vreme, ali nije bio preterano popularan. Saradnja sa Huawei-jem će na taj način biti na obostrano zadovoljstvo, jer će Huawei bez mnogo napora dobiti muzički streaming sistem, a Squid će definitivno dobiti na popularnosti, a uz to od sada je dostupan i u Evropi.

Pojavio se novi način kako lako instalirati Google Play servise na Huawei uređaje koji dolaze bez njih

Huawei Music app je već dostupan na više jezika i ima solidnu količinu sadržaja, a može se preuzeti sa HMS-a. Korisnici koji nemaju Huawei (ili Honor) telefone, takođe će moći da upotrebljavaju ovaj servis. Dovoljno je da skinu aplikaciju sa zvanične web stranice.

Aplikacija, osim stream-ovanja muzike dozvoljava kreiranje listi za reprodukcije, preuzimanje muzike za offline preslušavanje, kao i nekoliko opcija koje je Huawei sam osmislio, a cena servisa je 9.99 evra mesečno.

Pratite li Balkan Android i Balkan iOS na Viberu? Ako još ne, obavezno kliknite ovdje za Android, a ovdje za iOS i pridružite se našim Viber zajednicama!

(pcpress)