Home Ostalo Internet Twitter uvodi pretplatnični plan pod nazivom Twitter Blue

Twitter uvodi pretplatnični plan pod nazivom Twitter Blue

Pre nekoliko nedelja pojavili su se izveštaji da Twitter radi na pretplatničkom servisu, pod nazivom Twitter Blue, koji bi mogao koštati 3 dolara mesečno. Izgleda da bi ove glasine mogle biti tačne, a potvrdio ih je i sam Twitter prema navodima Jane Manchun Wong.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Wong je u svom tvitu istakla da je Twitter možda već javno potvrdio postojanje programa za pretplatu, pod nazivom Twitter Blue, tako što ga je uključio u in-app kupovinu za iOS App Store, gde ima cenu od $3 mesečno. Prema navodima, neke od funkcija koje korisnici mogu da očekuju uključuju izbor između različitih tema boja i ikonica za aplikacije. Ranije su pomenute i druge funkcije servisa, kao što su mogućnost da se ukloni tvit, folder za kolekciju bookmarka, folder za čuvanje omiljenih tvitova i drugo.

Xiaomi HyperCharge tehnologila brzog punjenja od 200W napuni bateriju telefona za 8 minuta

Twitter već neko vreme radi na alternativnim načinima za unovčavanje svoje platforme, a izgleda da bi Twitter Blue mogao biti jedno od rešenja. Ranije je bilo govora o mogućnosti da Twitter dozvoli korisnicima da daju bakšiš ljudima koje prate, a tu je i opcija da korisnici kreiraju “paywall” za tvitove koji će videti samo njihovi pretplatnici.

LG je danas predstao proizvoditi mobilne telefone

(benchmark)