Home Android Telefoni Huawei P50 serija telefona stiže nešto ranije nego što se očekivalo

Huawei P50 serija telefona stiže nešto ranije nego što se očekivalo

Iako su prve informacije govorile kako će Huawei P50 serija telefona premijeru imati između 26. i 28. marta, nove informacije govore kako će to ipak biti nešto ranije u toku ovog mjeseca , odnosno 17. marta.

Znate li da možete pratiti Balkan Android i putem Vibera?

Prema navodima dojavljivača, premijum serija telefona kompanije Huawei će stići do kupaca tokom druge polovine aprila, ali se očekuje da isporuka uređaja bude slaba. Nije poznat razlog limitiranog broja dostupnih telefona u prodaji, ali se pretpostavlja da će na to uticati slabe zalihe dostupnih čipsetova.

Huawei telefoni od polovine ove godine stižu sa HarmonyOS umjesto Google Androida

U ovom trenutku, Huawei P50 serija je spremna za masovnu proizvodnju i očekuje se u tri varijante. To uključuje standardni P50, P50 Pro i P50 Pro+ model. S obzirom na to da su u pitanju premijum telefoni, liniju bi trebalo da krase vrhunske specifikacije, poput premijum HiSilicon Kirin 9000 čipseta, odličnog displeja i sposobnog sistema kamera.

Asus sprema prvi telefon sa 18 GB RAM-a

Prema ranijim izveštajima, osnovni Huawei P50 model bi trebalo da ima Kirin 9000E čipset, dok će ostala dva modela koristiti Kirin 9000 procesor. Standardna varijanta  će imati 6.1-inčni displej, dok se za P50 Pro i P50 Pro+ očekujeu ekrani od 6.6 i 6.8 inča.

Google navodno prestaje pratiti korisnike po Internetu

(benchmark)